فراخوانی ...

انجمن ایرانی تاریخ
دومین نشست دانشجویی انجمن ایرانی تاریخ با عنوان زعفران در طب, هنر و خوراک 3 اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار شد. نسخه چاپی RSS
  • دومین نشست دانشجویی انجمن ایرانی تاریخ با عنوان زعفران در طب, هنر و خوراک 3 اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار شد. دومین نشست دانشجویی انجمن ایرانی تاریخ با عنوان زعفران در طب, هنر و خوراک 3 اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار شد.
    سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1397 ساعت 10:24

    دومین نشست دانشجویی انجمن ایرانی تاریخ با عنوان زعفران در طب, هنر و خوراک 3 اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار شد
     
    باتوجه به اهمیت نقش ادویه ها و چاشنی ها در تاریخ و تاثیر گزاری انها بر جامعه و اقتصاد اهمیت این نشست را یاداور می کند.
    در بخش اول نشست با همفکری دانشجویان درباره خواص طبی خوراک از جمله: درمان چشم, بهبود ورم و زخم, تقویت بینایی, افزایش قوه باه یا جنسی بحث شد
    در بخش دوم به اهمیت و کاربرد زعفران در هنر اشاره شد و کاربرد ان نیز بیان شد مانند: خوشنویسی, ساختن مرکب, دعا, طلسم و سحر و جادو, رنگ کردن الیاف, اراستن نسخ خطی و ...
    در بخش سوم درباره نقش زعفران در خوراک ها پرداخته شد و از غذاهایی درباری و عامه که ماده اصلی ان زعفران بود نام برده شد مانند: ته چین, البالو پلو, سنبوسه, شله زرد, حلوا و ...
    انچه در این نشست بحث شد اهمیت شناخت این گیاه و کاربرد ان در تاریخ است که کمتر از سوی مورخان مورد بحث و تحلیل قرار گرفته است.



    گزارش و مصاحبه
    شماره مطلب: 4877
    دفعات دیده شده: 254 | آخرین مشاهده: 14 ساعت پیش